Ford Trucks’ growth in Europe shows no sign of slowing down…

Ford Trucks izaugsme Eiropā neliecina par tempa samazināšanos...

Francijā Ford Trucks turpina savu izaugsmi Eiropā

                                                                      

Ford Trucks lepojas ar 60 gadu mantojumu un nepārspējamu inženiertehnisko pieredzi šajā nozarē. Pārejot uz Francijas tirgu — galveno tirgus Eiropā, tā izaugsme neliecina par tempa samazināšanās pazīmēm. Uzstājoties izstādē “Solutrans 2021” Francijā, Ford Otosan ģenerāldirektors Haidars Jenigins (Haydar Yenigün) teica: “Ar Ford Trucks zīmolu mūsu straujās izaugsmes plāni Eiropā virzās uz priekšu vislielākajā ātrumā. Pagājušajā mēnesī mēs pārgājām uz Eiropas lielāko smagā komerctransporta tirgu Vācijā. Tagad mēs ar prieku ienākam Francijas tirgū — Eiropas otrajā lielākajā tirgū. Sākot ar 2022. gadu mēs plānojam apkalpot klientus 25 vietās, izmantojot F-Trucks France zīmolu — vienu no visatpazīstamākajiem zīmoliem Francijas autobūves un komerctransporta segmentā.”


Ford Trucks turpina strauju izaugsmi šajā stratēģiski svarīgajā Francijas tirgū. Tas notika pēc izplatītāju iecelšanas Portugālē, Spānijā, Itālijā, Beļģijā, Luksemburgā un Vācijā.

Ford Trucks plāno līdz 2022. gadam darboties 25 vietās Francijā — valstī ar galveno stratēģiskā tirgus pozīciju Eiropā. Ražošanas uzsākšanas laikā Ford Trucks piegādāja 60 savus "IToY — starptautiskā gada kravas automašīna" balvu ieguvušos transportlīdzekļus uzņēmumam Combronde Groupe — vienam no Francijas svarīgākajiem loģistikas autoparkiem.

Par Ford Trucks izplatītāju ieceltais F-Trucks France ir kopuzņēmums ar Groupe Maurin, Groupe DMD un Groupe Amplitude, kuri ir vieni no vispazīstamākajiem nosaukumiem Francijas autobūves nozarē, un tas ir izveidots, lai nostiprinātu Ford Trucks klātbūtni šajā valstī.

Haidars Jenigins: "Francijai būs galvenā loma mūsu Eiropas izaugsmes stratēģijā."

 

Izstādē “Solutrans 2021” Ford Otosan ģenerāldirektors Haidars Jenigins aprakstīja, cik uzņēmums ir lepns par virzību uz Eiropas otro lielāko lieljaudas kravas automašīnu tirgu aiz Vācijas:

“Pateicoties mūsu inženiertehniskajai pieredzei un izcilajam pētniecības un izstrādes centra darbam, mēs tagad ražojam kravas automašīnas un darbojamies vairāk nekā 40 valstīs visā pasaulē. Starptautiskās balvas “2019. gada kravas automašīna” (IToY) ieguvējs F-MAX joprojām ir viens no vissvarīgākajiem mūsu ražošanas jaudas, inženiertehnisko spēju, dizaina, tehnoloģiju un transportlīdzekļu izstrādes prasmju simboliem. Pēc IToY balvas saņemšanas mēs paātrinājām savus izaugsmes plānus, jo Eiropā bija liels pieprasījums pēc F-MAX. Lai apmierinātu šo pieprasījumu, esam nostiprinājuši savu klātbūtni Itālijā, Beļģijā un Luksemburgā, kā arī Polijas, Lietuvas, Portugāles un Spānijas tirgos. Pēdējo nedēļu laikā mēs iegājām Vācijā, Eiropas lielākajā lieljaudas kravas automašīnu tirgū. Tagad mēs ar lepnumu sadarbojamies ar mūsu izplatītāju F-Trucks France, lai ieietu uz Francijas tirgū — Eiropas otrajā lielākajā lieljaudas kravas automašīnu tirgu, un Ford Trucks izaugsmes plānos Francijai būs galvenā loma.”

Ford Trucks mērķis ir līdz 2024. gada beigām paplašināties līdz 55 valstīm

Ford Trucks, kas visā pasaulē pievērsa uzmanību ar F-MAX — starptautiskās balvas “2019. gada kravas automašīna” (IToY) un “Gada kravas auto” ieguvēju Krievijā, veica vēl vienu trasi uz aizsalušā Baikāla ezerā notikušajā ātruma festivālā Krievijā. F-MAX kļuva par pirmo kravas automašīnu, kura piedalījās pasākumā “Ātruma dienas uz Baikāla ezera ledus”, un savā segmentā uz aizsalušā ezera pārspēja ātruma rekordu.

 

 
No Result
SEARCH