News Ford Trucks In Europe

Ford Trucks ēra Eiropā ir oficiāli sākusies

Ford Trucks — Ford autobūves smago transportlīdzekļu zīmols ir strauji ienācis Rietumeiropas tirgū, citu pēc cita atverot tirdzniecības centrus Portugālē un Spānijā. Ekspansija Eiropā uzņem ātrumu…

Uzsverot, ka Ford Trucks ir sasniedzis ievērojamas tirgus daļas tādās valstīs kā Rumānija, Ukraina, Gruzija un Kuveita, Ford Trucks ģenerāldirektora vietnieks Serhans Turfans sacīja: "Mēs strauji virzāmies uz augšu tirgos, kuros esam sākuši darboties tikai pavisam nesen. Mēs esam paplašinājuši darbību Portugālē un Spānijā, un mūsu sagatavošanās darbi atvēršanai Itālijā tiks pabeigti līdz šī gada beigām. Mūsu mērķis ir izvērsties visā Eiropā, Vācijā, Francijā, Nīderlandē, Beļģijā un Luksemburgā.”

FFord Trucks ir izmantojis savu vairāk nekā 60 gadu inženiertehnisko pieredzi, lai smagā komerctransporta nozarē izvirzītos vispasaules konkurences priekšgalā. Ar F-MAX iegūstot starptautisko balvu “2019. gada kravas automašīna”, uzņēmuma globālās paplašināšanās plānos ir pāršķirta jauna lapa. 

Pēc IToY balvas iegūšanas Ford Trucks pārskatīja savus izaugsmes plānus, ņemot vērā lielo pieprasījumu Eiropā, un pārkārtoja savu starptautisko organizatorisko struktūru. Uzņēmums ir iecēlis valsts un reģionālos direktorātus vairāk nekā 10 valstīs, un tā mērķis ir strauji attīstīties Eiropā.

"We've completed our preparations for a sustained and potent growth in Europe"

With the opening of dealerships in Portugal and Spain signalling Ford Truck’s expansion into Western Europe, Ford Trucks Deputy General Manager, Serhan Turfan, provided this assessment of the company’s global expansion plans: With our award-winning F-MAX, our global expansions plans have reached a very important threshold. Continuing its success after winning the ITOY award, the F-MAX was chosen as 'Truck of the Year' in Russia, Austria and Slovenia as well. In Europe and elsewhere, the demand for F-MAX and Ford Trucks is growing. 

"Mēs esam pabeiguši gatavošanos ilgstošai un pārliecinošai izaugsmei Eiropā"

Līdz ar tirdzniecības uzņēmumu atvēršanu Portugālē un Spānijā, kas liecina par Ford Truck paplašināšanos Rietumeiropā, Ford Trucks ģenerāldirektora vietnieks Serhans Turfans sniedza šādu uzņēmuma globālās paplašināšanās plānu novērtējumu: Ar mūsu godalgoto F-MAX mūsu globālās paplašināšanās plāni ir sasnieguši ļoti svarīgu slieksni. Turpinot panākumu sēriju pēc IToY balvas iegūšanas, F-MAX tika izvēlēts par "Gada kravas automašīnu" arī Krievijā, Austrijā un Slovēnijā. Eiropā un citur pieaug pieprasījums pēc F-MAX un Ford Trucks. 

"Mūsu mērķis ir līdz 2023. gadam pabeigt savu ekspansiju Rietumeiropā"

Paskaidrojot, ka uzņēmumam ir izaugsmes tendence tirgos, kuros viņi ir ienākuši tikai nesen, Turfans turpināja: “Tādās valstīs kā Rumānija, Ukraina un Gruzija mūsu mērķis ir sasniegt tādus pašus rādītājus kā citos Eiropas tirgos. Mēs nesen esam paplašinājušies Portugālē un Spānijā, un mūsu gatavošanās darbībai Itālijā tiks pabeigta līdz gada beigām.”

Mūsu mērķis ir izvērsties visā Eiropā: Vācijā, Francijā, Nīderlandē, Beļģijā un Luksemburgā. Mūsu mērķis ir līdz 2023. gada beigām pabeigt paplašināšanos Rietumeiropā un darboties vairāk nekā 80 valstīs. Mēs esam gatavi pierādīt sevi Eiropas tirgū."

2019. gadā Ford Trucks turpināja izaugsmi Turcijas tirgū

Lai iegūtu informāciju, sazinieties ar:

Ogilvy PR / Mehtapa Čagiroglu (Mehtap Çakıroğlu) / 0530 580 74 18 / mehtap.cakiroglu@ogilvy.com

 
No Result
SEARCH