News F Max Lake Baikal

F-Max Lake Baikal

Ford Trucks, kas visā pasaulē pievērsa uzmanību ar F-MAX — starptautiskās balvas “2019. gada kravas automašīna” (IToY) un “Gada kravas auto” ieguvēju Krievijā, veica vēl vienu trasi uz aizsalušā Baikāla ezerā notikušajā ātruma festivālā Krievijā. F-MAX kļuva par pirmo kravas automašīnu, kura piedalījās pasākumā “Ātruma dienas uz Baikāla ezera ledus”, un savā segmentā uz aizsalušā ezera pārspēja ātruma rekordu.

 

Balstoties uz vairāk nekā pusgadsimtu ilgo pieredzi un dinamisku produktu izstrādi smago kravas automašīnu jomā, Ford Trucks veica vēl vienu trasi ar starptautiskās balvas “2019. gada kravas automašīna” ieguvēju F-MAX.

 

Piedaloties šī gada sacensībās "Ātruma dienas uz Baikāla ledus”, Ford Trucks ar F-MAX, kuru vadīja bijusī Krievijas rallija čempione Ilona Nakutis, laboja ātruma rekordu. F-MAX veica trasi smago komerciālo transportlīdzekļu segmentā, uz aizsalušā ezera sasniedzot maksimālo ātrumu 134 km/h. Veicot bremžu testu ar ātrumu 80 km/h uz ledus, F-MAX izdevās sasniegt 169,45 metru bremzēšanas ceļu. “Ford Trucks F-MAX ne tikai mēģināja sasniegt jaunu ātruma rekordu, bet arī uzrādīja mūsu cerības ievērojami pārsniedzošus rezultātus”, sacīja Andrejs Ļeontjevs, pasākuma organizators un 18-kārtējais Krievijas autosporta čempions. “Mēs vēlamies turpināt sadarbību, cerot, ka šī unikālā pieredze būs noderīga Ford Trucks”, viņš piebilda. 

Lai noskatītos kadrus ar Ford Trucks smagā komerctransportlīdzekļa F-MAX ātruma rekordu aizsalušajā ezerā, lūdzu, apmeklējiet vietni https://www.youtube.com/watch?v=vo2nıvnt3ic.

Sacensības “Ātruma dienas uz Baikāla ezera ledus” ir ikgadējs pasākums, ko organizē FIA (Starptautiskā Automobiļu federācija) un RAF (Krievijas Automobiļu federācija). Sibīrijā,Krievijā esošais Baikāla ezers ar maksimālo dziļumu 1642 metri ir visdziļākais ezers pasaulē.

 

Par Ford Trucks: Ford Trucks ir viens no vislielākajiem starptautiskajiem smago kravas automašīnu ražotājiem pasaulē. Mēs ražojam dažādus transportlīdzekļus, tostarp vilcējus, būvniecības kravas automašīnas un kravas piegādes automašīnas, kuru svars pārsniedz 16 tonnas. Ford Trucks starptautiskās produktu stratēģijas pamatā ir Ford komerctransporta pierādītie sasniegumi kvalitātes, izturības un efektivitātes jomā. Uzņēmumā Ford Trucks mēs apvienojam vairāk nekā pusgadsimtu ilgo projektēšanas un ražošanas pieredzi ar pieredzi konkrētam tirgum paredzētu produktu izstrādē, lai izstrādātu mūsu transportlīdzekļu galvenās sastāvdaļas, tostarp pilnīgi jaunos dzinējus. Pašlaik mēs darbojamies Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā, Krievijā un NVS valstīs un turpinām paplašināt savu starptautisko tīklu 3 kontinentos. Simtiem tūkstošu kravas automašīnu visā pasaulē katru dienu dodas ceļā ar Ford sniegto pārliecību. Lai iegūtu papildinformāciju par Ford Trucks un tā izstrādājumiem visā pasaulē, lūdzu, apmeklējiet vietni

www.fordtrucksglobal.com.

No Result
SEARCH