Continues Its Expansion In Western Europe

Savu ekspansiju Rietumeiropā Ford Trucks turpina ar Itāliju

Ar gandrīz 60 gadu pieredzi kravas automašīnu ražošanā un produktu izstrādē starptautiskajiem tirgiem, Ford Trucks tagad strauji izvēršas visā Rietumeiropā. Uzņēmums sper drosmīgus soļus, lai sasniegtu savu mērķi — aptvert visu kontinentu.

Ar gandrīz 60 gadu pieredzi kravas automašīnu ražošanā un produktu izstrādē starptautiskajiem tirgiem, Ford Trucks tagad strauji izvēršas visā Rietumeiropā. Uzņēmums sper drosmīgus soļus, lai sasniegtu savu mērķi — aptvert visu kontinentu. Pēc tam, kad Portugālē, Spānijā, Polijā un Lietuvā tika atvērti tirdzniecības centri, Ford Trucks nesen paziņoja, ka par oficiālo Ford Trucks smagā komerctransporta izplatītāju Itālijā ir izvēlējies F-Trucks Italia. Uzņēmums ir ieguvis kritiķu atzinību un lielu pieprasījumu visā pasaulē ar savu starptautisko balvu “2019. gada kravas automašīna” (IToY) ieguvušo F-MAX.

“Mēs ar apņēmīgiem soļiem paplašināmies Eiropā un sasniedzam savus mērķus,”

saka Serhans Turfans, Ford Trucks viceprezidents

Ford Trucks viceprezidents Serhans Turfans uzsvēra, ka Ford Trucks Eiropā ir iegājis straujas izaugsmes periodā: “Pēc IToY 2019 balvas iegūšanas F-MAX tika atzīts par Gada kravas automašīnu Krievijā, Austrijā un Slovēnijā, radot lielu pieprasījumu visā Eiropā. Tas lika mums pārskatīt un uzlabot mūsu paplašināšanās plānus. Pēc tam mēs īsā laika posmā atvērām savus jaunos tirdzniecības centrus Portugālē un Spānijā. Tagad mēs esam Itālijā, kas mūsu izaugsmes plāniem ir galvenais tirgus Rietumeiropā, un ar prieku sadarboties ar F-Trucks Italia, lai pirmo reizi laistu klajā mūsu smagā komerctransporta klāstu Itālijā. Es uzskatu, ka F-Trucks Italia pārstāvēs mūsu zīmolu Itālijā vislabākajā iespējamajā veidā.”

Turfans atzīmēja, ka Eiropa ir galvenais Ford Trucks eksporta tirgus, un tā potenciāls ir galvenais faktors Ford Trucks izaugsmes stratēģijā: “Mēs ar apņēmīgiem soļiem paplašināmies Eiropā un sasniedzam savus mērķus. Tā kā mēs veidojam savu infrastruktūru, sadarbojoties ar izplatītājiem, mēs arī pilnā ātrumā turpinām darbu ar jauniem plāniem dažādiem tirgiem un reģioniem.”

No Result
SEARCH